marți, 30 iulie 2013

Modalitati prin care poti promova afacerea pe facebook

Facebook este o unealta potrivita pentru orice afacere care isi propune sa intre in mediul online si sa aiba succes.
Primul pas este sa creezi o pagina pentru compania ta, aceste pagini pot fi personalizate foarte usor si puteti distribui informatii relevante despre compania dumneavoastra.
Poti construi mai usor un brand prin dezvoltarea partii “umane” a acestuia, nu uita ca poti fi si amuzant, vezi clipul de mai jos.


Atragi mai multi clienti potentiali cu facebook ads, trebuie sa recunoastem ca este o modalitate simpla de a te face cunoscut, ajungi la persoanele interesate prin targetarea in functie de sex, varsta si interese, poti stabili un buget si poti testa anunturile pentru a face alegerea potrivita.
Organizeaza un concurs! Utilizatorii de Facebook adora sa participe si sa castige orice, dar cu cat mai original premiul si regulamentul concursului cu atat mai simplu.
Interactioneaza cu utilizatorii! Interactiunea incepe de obicei prin intermediul unei postari cu un continut original, care are evident legatura cu industria in care activeaza compania. Este la fel de important sa raspunzi la comentarii, intrebari si critici, da…si criticile sunt importante, trebuie sa fii transparent si sa recunosti greseala, daca este cazul, sau sa oferi argumente pentru a explica situatia.