marți, 21 august 2012

Promovare online


Promovare online
Promovarea online sau interactiva este forma de promovare, de publicitate pe Internet, care foloseste media online pentru a promova mesajele catre clientii sai. Media online inseamna tot ceea ce are legatura cu Internetul: paginile web, campanile de e-mailing si newsletter, link exchange, inscrierile in directoare, marketingul viral, social media si social networking, blogging, achizitia de bannere – metoda clasica.

Acesta este pasul urmator in dezvoltarea unei afaceri pe Internet, si vine imediat dupa lansarea proiectului. Pentru ca orice proiect lansat in spatial virtual are nevoie de promovare, in primul rand, virtuala, pentru ca acesta este spatial in care se desfasoara business-ul. Printre avantajele promovarii online se numara targetarea precisa, in functie de intervale orare, de zonele geografice, dar si de numarul de utilizatori, in ceea ce priveste clientela vizata.

Un nou business incepe de la conceperea si constructia site-ului, care ne ajuta sa stabilim un plan de dezvoltare, sa schitam cateva pachete de servicii, sa studiem concurenta, sa preluam anumite elemente noi si sa ne analizam atuurile si limitarile, vis-a-vis de concurentii din piata. Atunci cand incepem sa ne promovam produsele, site-ul trebuie sa fie finalizat si sa beneficieze de continut de calitate, asa incat sa satisfaca nevoile vizitatorilor.

Pornind de la ideea veche de cand lumea ca cei care se-aseamana, se-aduna, trebuie investit timp si energie in linkurile partenere; acestea adauga site-ului tau din valoarea lor, pentru ca cei care te recomanda, te si reprezinta. Site-ul pe care apare link-ul tau ofera capital de imagine afacerii pe care o desfasori.

Promovarea online este una dintre cele mai eficiente forme de marketing, fapt care se datoreaza, in principiu, costurilor destul de scazute si a efectelor imediate. In principiu, campanile de promovare online se bazeaza pe consultanta in intocmirea strategiei si campanii complete de promovare. Exista si o categorie de agentii care ofera si training care sa permita clientului sa deprinda tehnicile necesare pentru a-si organiza singur campania. Promovarea se realizeaza pe baza de abonament sau cu plata in functie de rezultate.

Pentru oferta promovare online acceseaza site-ul nostru www.plummedia.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu