vineri, 12 octombrie 2012

Consultanta gratuita e-commerce oferita de Plum Media

V-ati pregatit magazinele online pentru perioada de iarna cu tot felul de noutati, aplicatii si promotii?

Echipa Plum Media ofere consultanta gratuita E-Commerce in perioada 1 noiembrie - 1 decembrie a.c . Pentru a fi “Clientul lunii” si a beneficia de consultanta, trebuie sa argumententezi printr-un mail (lavinia@plummedia.ro), cat mai original, ca meriti sa fii ales.

Deoarece pentru multi proprietari de magazine online Social media este inca o enigma, echipa agentiei Plum Media doreste sa vina in ajutor si sa propuna solutii complete de comunicare eficienta pe retelele sociale, blog, newslettere, comunicate de presa. De asemenea, vor beneficia de analiza site-ului din punct de vedere al uzabilitatii si al functionalitatii, audit, tehnici si metode SEO, la cerere - asistarea echipei de programare pentru implementarea anumitor schimbari facute pe site (proprietarul de magazin fiind in permanenta la curent cu toate acestea), analiza sistemului de masurare a eficientei campaniilor de marketing, Adwords, optimizarea ratei de conversie si multe alte oportunitati de promovare a magazinului online.

Intreaga consultanta este gratuita, castigatorul poate beneficia si de un cupon Google Adwords. Trebuie doar sa-si doreasca cu adevarat o schimbare si un plus de notorietate pentru site-ul ce-l detine.

Puteti citi mai multe detalii despre campania Imbarcarea in Plum Media Adventure!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu